BUKHARIMALEK.COM

ticontee

Ticon Tee

Ada masalah Language barrie ketika travel diluar negara? Jangan risau, t-shirt ini boleh bantu selesaikan masalah anda. Diinspirasikan dari iconspeak, t-shirt rekacorak Travel Icon ini saya beri nama TiconTee (Travel Icon Tshirt).

Dengan bantuan icon yang ada pada t-shirt ini, ia sangat membantu anda. Tiada lagi masalah bahasa, travel pun jadi lebih seronok! Terdapat 35 icon yang selalu digunakan seperti mencari hotel, pengangkutan, komunikasi, internet, tempat tukaran wang, urusan jual beli, makanan dan yang paling penting logo Halal!

Tshirt ini dicetak menggunakan kaedah cetakan saring (silkscreen printing) yang berkualiti dan tahan lama. Kain jenis 100% cotton yang selesa dipakai dengan ketebalan 180 gsm dan berkualiti tinggi. (Gildan premium cotton).

Warna hitam sahaja. Saiz bermula dari S – XXL. lengan pendek. Harga sehelai RM40.00 penghantaran percuma ke seluruh malaysia.

ticontee
 

Cara  Membuat Pembelian

T-shirt ini mengambil tempahan secara pasca bayar (pre-order) dimana pembayaran dibuat dahulu dan barang akan sampai sekitar 1-2 minggu selepas tarikh pre-order ditutup. Tempahan mungkin ditutup lebih awal jika kuota sudah mencukupi.

 
#Langkah 1.
Lakukan pembayaran melalui akaun dibawah:
Maybank: 1626 7406 8377
Nama: Wan muhammad bukhari
Maksudkan no telefon sebagai payment details (transasi online)

#Langkah 2
Isi borang pembelian ini.

 
 


Nama:

Email:

Size:

Jumlah Pembayaran:

No telefon:

Alamat Penghantaran:

Dengan ini saya mengaku bahawa saya telah membuat pembayaran sebelum mengisi borang ini.


 

TEMPAHAN TUTUP PADA 15 MEI 2016!

whatsapp: 017.937.1438