BUKHARIMALEK.COM

Terima kasih kerana menggunakan perkhidmatan yang saya tawarkan kepada anda, dengan setiap tempahan yang anda buat, secara langsung anda telah mengurangkan beban saya untuk menampung kos perbelajaan blog ini supaya terus hidup.

Setiap hasil tempahan yang saya terima, itu lah yang saya gunakan untuk menyara kos sewa hosting , travel dan kelengkapan lain. Saya akan cuba sedaya upaya untuk menghasilkan lebih banyak artikel yang berkualiti dengan jaminan ia memberi manfaat kepada pembaca pembaca disini.

Untuk pembayaran, anda boleh bank in ke akaun cimb yang tertera dibawah:

[hr]

MAKLUMAN ! ! !

PELANGGAN : sila emailkan bukti pembayaran ke bukharimalek@gmail.com[hr]

TAWARAN PERKHIDMATAN

Apa jenis perkhidmatan yang saya tawarkan? Bagaimana saya servive untuk pembangunan blog ini ? saya anda membuat perkhidmatan design secara kecil kecil seperti cover timeline facebook, facebook wall ads, web banner design, service bina blog dan lain lain. – Lihat Disini

Jaminan Pelanggan: Saya secara jujurnya tidak memberi jaminan kepuasan terhadap service design yang saya tawarkan, tetapi apa yang berani saya jamin adalah mencuba yang terbaik mengikut kemampuan saya tentang perkhidmatan yang ditawarkan.

Sebelum anda ingin menempah service design yang saya tawarkan, sila lihat terlebih dahulu hasil kerja saya, Jika berminat barulah anda hubungi saya untuk perbincangan lanjut.

Lihat Service

*****